سلسله نشستهای سبک زندگی اسلامی با موضوع: تأثیر رسانه های غربی بر تغییر سبک زندگی ایرانیان
به گزارش معاونت فرهنگی - پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریش آباد سلسله نشستهای سبک زندگی اسلامی با حضور دکتر طاهری استاد حوزه و دانشگاه همدان با موضوع: تأثیر رسانه های غربی بر تغییر سبک زندگی ایرانیان در این مدرسه مبارکه برگزار گردید.
ابتدا جناب آقای دکتر طاهری به ابعاد مختلف جنگ نرم پرداختند و بیان کردند که از مهمترین ابعاد جنگ نرم ماهواره است دشمن در جنگ نرم سنگرهای معنوی را هدف گرفته که با همان معنویات توانستیم در مقابل دشمن بایستیم که در این جا از باب رسانه وارد شده در همین باب باید گفت رسانه حس و نیاز انسان را تغییر می دهد این مساله به نوعی بیانگر گستردگی همین رسانه هاست. در واقع ویترین سازی است. انسان نسبت به ماهواره یا تلویزیون در موضع انفعال است و نمی تواند فعالیتی بکند. آن چه را که دست اندرکاران می خواهند در معرض دید دیگران قرار می دهند، پس ماهواره چیزهای نامناسب را بر می گزیند و آن چه که مناسب است کنار می گذارد. رسانه تصویر سازی می کند و مفهومی را با تصویر در ضمیرها نهادینه می کند. هدف دشمن تغییر اعتقادات، باورها و ارزش های ماست. ولی از آن جایی که اندیشه های ما درست است نتوانسته اند به هدف برسند؛ پس هدف دشمن تغییرات رفتار ماست که نه با فرهنگ و نه با اعتقادات دینی ما سازگاری دارد این از همان القائات غیر مستقیم ماهواره است. اتفاقات جامعه گویای این واقعیت است امروزه اگر کسی طلاق بگیرد جشن می گیرد و بحث ازدواج سفید مطرح می شود؛ این با کجای دین ما سنخیت دارد؟
سپس فرمودند: در فیلم های 400 قسمتی که در واقع عزت انسان ها را از آنها خواهد گرفت و تعداد کل شبکه های ماهواره ای 32140 شبکه است که 18000 شبکه آن در ایران قابل دریافت است تعداد شبکه های فارسی زبان 146 شبکه (3504) ساعت برنامه، که روزی چندین بار برنامه هایش پخش می شود.
امروز دشمن به این نتیجه رسیده که شما برنامه های خود را به طور غیر مستقیم به صورت سریال به کار گرفته، پس فیلم در یک ساعت نمی تواند چنین کاری بکند بیشترین رویکرد به شبکه های فیلم و سریال است و کمترین بر شبکه های تحریک کننده است دشمن خون آشامی که در پوشش دوست نمایان شده و کسی نمی تواند آن را مدیریت کند و تقوایی که توصیه می شود تقوای ستیز نیست بلکه تقوای گریز است. پس سعی کنید که در این فضا قرار نگیرید. و کسانی که از ماهواره استفاده می کنند آگاهی ندارند که اگر می دانست چنین تفکری نداشت این همه هزینه می کنند و فیلم های رایگان در اختیار ما می گذارند چرا مردم به ماهواره گرایش پیدا می کنند، چون متولیان آن را نمی شناسند از اهداف آنها خبر ندارند و از شیوهای آن مطلع نیستند و نمی دانند که از چه شیوه های رذیلی استفاده می کنند و اهداف صهیونیستی دارند.
ایشان در ادامه افزودند: جنگ نرم تلاش کرده که جنگ را به درون خانواده بکشد، به نتیجه رسیده که راه نابودی دشمن حمله از درون است . آمریکا اعلام کرده که ما در عراق جنگ را با ماهواره مدیریت کردیم. در شبکه فارسی وان که 12 درصد به ترویج خیانت زن و شوهر می پردازد فرزند نامشروع، رفتارهای جنسی زننده و غیره از برنامه های این شبکه است .
شبکه من و تو: از جمله چیزهایی که ترویج می کند هم جنس بازی است و این نگاه القا می شود که زندگی لذت بخش تر از آن که هست باشد یعنی این که از این زندگی لذت ببرد و زندگی دیگری وجود نخواهد داشت.
یکی دیگر از شبکه های خطرناک شبکه جم است ، تبلیغ افکار عثمانی، تبلیغ سبک زندگی اروپایی، گسترش حکومت عثمانی.
شبکه های به ظاهر دینی، شیعی و سنی از جمله شبکه فدک که موجب وهن مذهب شیعه می شوند و آتش اختلاف را بین سنی و شیعه باعث می شوند.
شبکه وصال، شبکه اهل بیت از جمله شبکه های مذهبی هستند.
اهداف شبکه های ماهواره ای با گرایش خانواده عبارتند از: 1- ایجاد خانواده های بی قید در برابر خانواده های سنتی، ایجاد تفکراتی که انسجام خانواده را از بین برده و افراد خانواده ها به ظاهر کنار هم هستند و در باطن تنها هستند. که مانند اهل قبور شده ایم.
2-ترویج و عادی جلوه دادن خیانت زن و شوهر
3-زندگی بدون ازدواج، پس اینها همان سبک زندگی مرسوم غربیست که دنبال می کنند.
4- عادی جلوه دادن روابط دختر و پسر
5-هویت زدایی از مفهوم خانواده که هر یک از اعضای خانواده به دنبال منافع شخصی ست.
6-ایجاد بلوغ زود رس به ظاهر با هم زندگی می کنند.
و در پایان فرمودند:برای مقابله با ماهواره باید آگاه سازی و مقابله منطقی داشته باشیم.