حماسه ۹ دی، انقلاب اسلامی را بیمه کرد
«مردم عزیز ما در روز نهم دی، آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد»
این کلام قسمتی از فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد حماسه 9 دیماه است که نشان دهنده ی تاثیر این حرکت ماندگار در تداوم انقلاب اسلامی و ارتقای جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح بین الملل است.
در چنین روزی بود که غیرت دینی و شور و شعور انقلابی ملت ایران در حرکتی خود جوش، بساط فتنه و فتنه گران را در هم پیچید و به دنیا نشان داده شد که آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری هیچگاه فراموش شدنی نیست.
مردم ایران در این روز، حرف آخر را به سران فتنه زدند و رویای شوم فتنه گران را نقش برآب کردند. در جریان این حرکت حماسی، ملتی مومن و انقلابی با آگاهی از عمق توطئه دشمنان و مشاهده اعمال ننگین عناصر وابسته به بیگانگان با راهپیمایی عظیم و حماسی خود فتنه ای را که حاصل برنامهریزی چندین سالهی دشمنان برای وارد ساختن ضربه نهایی به انقلاب اسلامی بود خنثی نمودند.
پایبندی مردم به مسائل دینى و ارزشهاى معنوى و وفاداری آنان به اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی و عهد و پیمانی که با شهدا و امام شهدا بسته اند، حلقه مشترکی بود که خیل عظیم راهپیمایی کنندگان نهم دی را به هم پیوند داد تا با خلق حماسه ای کم نظیر، دشمنان خود را بار دیگر منکوب و سرافکنده سازند.
دشمنان ملت ایران و کشورهای سلطهجو که زخم خورده ی انقلاب اسلامی هستند از ماهها قبل از برگزاری انتخابات با هجمه ی گسترده علیه شخصیتها و نهادهای قانونی کشور سعی در آشفتگی و غبارآلود کردن فضای سیاسی برای شکلگیری انقلاب مخملی در ایران داشتند و بسیاری از مراحل را نیز طی کرده بودند.
دشمنان استقلال و عظمت ملت ایران همزمان در سه جبهه جنگ روانی، اقتصادی و فرهنگی به مقابله با پیشرفت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران وارد جنگ شده و در این راه از تمام امکانات نرمافزاری و سختافزاری بهره بردند که عمق این تهاجمات در ماههای منتهی به انتخابات سال 88 و حوادث بعد از آن بخوبی قابل مشاهده است.
انتخابات دهم ریاست جمهوری و روزهای پس از آن اوج عملیات روانی دشمنان بود که سعی داشتند ضمن مرعوب کردن مسئولان کشور، اراده عمومی مردم را نیز تضعیف کرده و مانع درک صحیح آنان از واقعیتهای موجود شوند.
ترویج شایعات مختلف سیاسی و اقتصادی، دامن زدن به اختلافات مذهبی، قومی و جناحی از دیگر اقدامات و توطئههای دشمنان در جریان فتنه سال 88 بود که متاسفانه بخشی از این توطئه از طریق برخی گروهها و جریانات سیاسی به مرحله اجرایی رسید و بعضی از خواص و گروههای سیاسی در دام دشمن افتاده و با موضعگیریهای غلط، زمینه ی سوءاستفاده دشمنان را فراهم آوردند و در نتیجه، آسیبهای وارده را افزایش دادند.
البته باید در نظر داشت که فتنه سال 88 تنها آن چیزى نبود که در کف خیابانها به وسیله تعدادى افراد وابسته به نمایش گذاشته میشد، این توطئه بسیار عمیق تر و ریشه دار تر از نمود ظاهری خود بود.
طراحان این فتنه، بواسطه داشتن اهداف بزرگ آن، زمینهها و مقدمات فراوانى را برایش چیده و کارهاى بزرگ و هدف هاى بسیار خطرناکى را دنبال می کردند.
دشمنان تصور میکردند که پشتیبانی مالی و تبلیغاتی آنان از عناصر فتنه و حرکت غیر قانونی برخاسته از جهل و عناد آنها، بهترین و کم هزینه ترین راه برای رسیدن به اهداف شوم و پلیدشان است و تا حدود زیادی نیز به موفقیت این توطئه امیدوار بودند.
به میدان آمدن رئیس جمهور آمریکا و دیگر مقامات آن کشور به همراه برخی از مقامات اروپای در حمایت علنی از آشوبگران، دلیل روشنی بر اطمینان آنان از نتیجه «فتنه سبز» بود چرا که اگر درصد اندکی هم به شکست فتنه فکر می کردند هیچگاه ته مانده آبروی خود را پای آن نمی گذاشتند.
آنچه در خلق حماسه 9 دی بیش از همه جلب توجه می نمود همانا روح دیانت حاکم بر دلهای مردم و توجه به فرهنگ عاشورا بود همان خصوصیتی که پایه گذار دیگر حماسه های بزرگ ملت ایران در سده اخیر بوده و راهپیمایى عظیم 9 دى با اتکا به این فرهنگ شکل گرفت و به یک حماسه ماندنى در تاریخ ایران تبدیل شد.