بازدید خواهران طلبه حوزه علميه شهر سریش آباد از مکتب نرجس(س) مشهد
به گزارش معاونت فرهنگی و پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زینب (س) شهر سریش آباد خواهران طلبه حوزه علميه حضرت زینب(س)به همراه مدير و اساتید اين حوزه مبارکه مورخ2/6/95، از مؤسسه علمی ـ تحقیقی مکتب نرجس(س) مشهد حضور یافته و از بخش های مختلف اين مكان شامل تالار كتابخانه، پژوهشكده طلاب ايرانی و امور بينالملل و نمايه نرجس(س) بازديد کردند.
در اين بازديد كه با هماهنگی حوزهی علميه خواهران سریش آباد انجام شد، طلاب ضمن ديدار با اساتيد و مسئولان پژوهش و امور بينالملل با فعاليتهای گوناگون مؤسسه، سيره استاد طاهايی(ره)، مؤسس اين مكان و مدارس علميه نرجس(س) سراسر كشور، سبك كار و كتابهای ايشان آشنا شدند
در اين ديدار سر کار خانم حبيبی، از اساتيد حوزه با موضوع جايگاه شاه کلید موفقیت انسان در قرآن و عترت سخنرانی کردند.
سرکار خانم حبیبی در مورد شاه کلید موفقیت انسان در قرآن و عترت به چند نکته اشاره کردند و فرمودند: از عوامل این موفقیت ها
1-موفقیت در بندگی خدا و میزان سعادتمندی 2- حسن خلق در راه بندگی3- ادب که از شاخصه های حسن خلق است4-شکرگذاری از مقدمات استجابت دعاست.
ایشان در ادامه فرمودند: دعا یک عبادت است و انسان با دعا میتواند خود را به پروردگار نزدیک کند. اگر ما شرایط اجابت دعا را در درون خودمان ایجاد کنیم خداوند حتما دعای ما را به اجابت میرساند.
سر کار خانم حبیبی با بیان این که در احادیث و روایات دعا به معنی راز و نیاز با معبود است اظهار کرد: دعا در اصطلاح عامیانه اعلام نیاز و تقاضای خالق از مخلوق است، خداوند در قرآن میفرماید «ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ» و از بندگان دعوت میکند که بیایند و حوائج خود را از من بخواهند در اینجا تقاضا به دعوت ذات باری تعالی صورت میگیرد. برخی نگاهشان به دعا این است که خداوند هر چه را مقدر کرده باشد عطا میکند ولی باید بدانیم که دعا خود یک عبادت به حساب میآید.
وی با بیان اینکه در دعا انسان احساس عجز و ناتوانی خود را به معبود نشان میدهد افزود: ما برای رسیدن به خواسته خود باید شرایط اجابت را در درون خودمان فراهم و موانع آن را نیز رفع کنیم.
ایشان در پایان به روایاتی از امام صادق (ع) اشاره کردند و فرمودند: برای دعا کردن و سخن گفتن با خداوند سه شرط را باید دنبال کنیم، اول حمد و ثنای الهی و شکر نعمت که باید بر زبان جاری کنیم. شرط دوم توسل به پیامبر(ص) و خاندان پیامبر(ص) است که نزد خداوند آبرو دارند و میتوانند برای ما واسطه فیض شوند و شرط سوم اعتراف و اقرار به گناه و توبه از آن گناه است. از جمله شروط بعدی اجابت دعا خوردن لقمه حلال و امر به معروف و نهی از منکر است که تاثیر بسیار زیادی در اجابت دعا دارد.